dimecres, 20 de juliol del 2011

Saber-se Escoltar

A vegades, som incapaços de tirar endavant, per qué estem massa capficats en els problemes diàris, i potser ja ens està bé això. Em refereixo a qué mentre li donem voltes a situacions sense cap mena d´importància, oblidem el veritable problema de fons.

Ens distraiem en altres coses per no haver d´afrontar allò que de veritat importa.

Molt poques vegades som capaços de serenar-nos i escoltar-nos, segurament si ho féssim més sovint, tot deixaría de ser a voltes tant complicat. Així qué, no importa a on siguis, ni el que et diuen que has de fer; sempre que tinguis algun dubte, descansa un moment i escolta el qué et diu la teva veu interior.

Aaahhhhhhhhh, que no saps que hi és?????, qué no saps que et parla???. Ho veus...???????

Aquesta és la veu que et busca i que et guia, és sense cap mena de dubte, el millor consell que pots escoltar.

Atrau puresa als teus sentiments i et dona la llibertat de ser la persona que realment vols ser. Prova-ho i veuràs que totes les respostes que busques les tens tancades en aquesta, teva veu interior.

Un dels proverbiis de Lao-tsé diu: " Fem un atuell ( vasija), d´un tros d´argila, i és, l´espai buit del seu interior , el qué el fa veritablement útil. Fem portes i finestres per una estança i en definitiva, son aquests espais buits, els qué la fan habitable. Així, mentre lo tangible posseeix qualitats, és lo intangible el que ho fa veriatablement últil".

Oblida´t de la resta del món per un instant, avui tu ets l´únic que importa, tanca els ulls i respira profundament, deixa´t portar i para atenció només als bategs del teu cor, mentre segueixes el seu compàs, sense ni adonar-t´en aquesta veu interior s´obrirà pas i t´escoltaràs clara i nítidament.

Aprenem a parlar, a caminar, a córrer, a cridar....... a un munt de coses i ens oblidem d´aprendre a escoltar i el qué és més important, ens oblidem de saber-nos escoltar.

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada